Mutfak dekorasyonunda önce çıkan trendler 2023

Genel, Güzellik, Sağlık, Spor & Fitness, Yaşam, Yaşam Tarzı Nis 06, 2023 Yorum Yok

Evininizin dekorasyonunu oluştururken vakitsiz bir şekil benimsemeniz, zevklerinizi ön planda tutmanız uzun vadeli kullanımlar için daha Müsait olabilir. Lakin bulunduğunuz devrin birbirinden güzel trendlerini ayrıntılarda kullanarak mutfağınıza Çağdaş dokunuşlar katabilirsiniz. İşte 2023’ün mutfak dekorasyonu trendleri:

Özellikle Yemek yapmayı, ailece akşam yemeklerini ve kahvaltılarını ve Konuk ağırlamayı sevenler için meskenlerin en vazgeçilmez Ömür alanı mutfağınızı yeni yılın en trend tasarımlarıyla  değişmeye ne dersiniz? Adeta konutun kalbi olarak nitelendiren mutfak dekorasyonunda bu Yıl hangi dizaynlar öne çıkıyor siz de merak ediyorsanız hazırladığımız yazıyı kesinlikle incelemelisiniz. 

TEK GEREÇLİ STANDART DİZAYNLARI UNUTUN 

Çok değil, birkaç Yıl öncesine kadar mutfaklarda Biricik tip gereçler kullanıyordu. nihayet vakitlerde ise farklı materyallerin Ahenk içinde eşleştirilmesi ön plana çıkıyor. Örneğin; Lamar porselen mutfak tezgahını, mermer görünümlü bir duvar kağıdıyla eşleştirmek Dava bir seçim olabilir.

CESUR SEÇİMLER YAPIN

Tarz sahibi bir mutfak tasarımı için yürekli seçimler yapmaktan asla çekinmemenizi öneririz. Hatta seçimlerinizle trendleri siz belirleyebilirsiniz. Örneğin; üst dolaplarda Aleni renkleri, alt dolaplarda koyu renkleri tercih ederek mutfağınıza devinim katabilir, görsel ilgiyi artırabilirsiniz.

ALANI TESİRLİ KULLANIN

Mutfağınızın genişliği kadar pozisyonu da kıymetlidir. Şayet Aleni mutfağınız varsa kullanacağınız materyalin oturma odanızı tamamlayan şık ayrıntılara sahip olması Ehemmiyet kazanır. SRA Stone Gallery bünyesinde bulunan Lamar porselen mutfak tezgâhı üzere uzun yıllar birinci günkü görünümünü koruyan, şık görünümlü materyaller bu manada İdeal seçim olabilir. ani gelen bir konuğa dağınık yakalanmamak içinse tercihinizi gizli depolama alanları olan mutfak dolaplarından yana kullanabilirsiniz. Sürgülü kapıları olan bir kiler yahut açılır kapanır tepsili dolaplar hem minimalist bir Görüntü sunar hem de mutfağınızda muhtaçlık duyduğunuz nizamı sağlar. 

KOLAY TEMİZLENEBİLİR MATERYALLERİ TERCİH EDİN

Mutfakta kullanacağınız her bir materyalin kolay temizlenebilir ve leke tutmayan özellikte olması Aka kolaylık sağlar. Böylece mutfak kazaları sonucu oluşan en inatçı lekeleri bile ekstra Vakit ve efor sarf etmeden temizleyebilirsiniz.

MUTFAKTA TEKNOLOJİYİ YAKALAYIN

Dokunmatik ekranlı buzdolapları, telefonunuzdan Denetim edebileceğiniz fırınlar ve açılıp kapanan musluklar… Siz de bu tip akıllı tahlilleri mutfaklarınıza taşıyabilir ve bu sayede mutfağınızda hem kolaylık hem de güç tasarrufu sağlayabilirsiniz.

SÜRDÜRÜLEBİLİR OLMASINA ÖZEN GÖSTERİN

Sürdürülebilir ve Etraf dostu bir Ömür için mutfakta alacağımız birçok Önlem buluyor. Bu tedbirlerin en başında ise kullanılan eserlerin Geri dönüşüme Müsait seçilmesi geliyor. Geri kazanılmış ahşap, Geri dönüştürülmüş metal, cam ve porselen eserlerle sürdürülebilir yaşama katkı sağlayabilirsiniz. Bu manada, SRA Stone Gallery’nin sürdürülebilir Lamar porselen mutfak tezgahını itimatla tercih edebilirsiniz.

MUTFAK TRENDLERİNİ LAMAR PORSELEN MUTFAK TEZGAHIYLA YAKALAYIN!

2023 mutfak tasarım trendlerini; sürdürülebilirlik, karışık materyaller ve akıllı teknoloji oluşturuyor. SRA Stone Gallery bünyesinde bulunan Lamar porselen mutfak tezgâhı ile siz de bu trendleri yakalayabilir, şık ve fonksiyonel bir mutfak tasarımı oluşturabilirsiniz.

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir