Migrene Ne İyi Gelir

Sağlık Eyl 12, 2022 Yorum Yok

Migrene Ne İyi Gelir

Migren rahatsızlığına sahip olan migren rahatsızlığından dert yananlarımız çok iyi biliriz ki en çok sorduğumuz ve en çok cevap aradığımız sorulardan bir tanesidir, migrene neyin iyi geldiği, neyin hafiflettiği, en azından migren ataklarını daha hafif geçirdiği.

İşte bugün ki yazımızda da bu sorularınızın cevabını bulabileceksiniz. Migrene ne iyi gelir, ağrılarını ne hafifletir? Bu ve bunun gibi tüm sorularınızın cevabını bu yazımızda bulmanız mümkün.

Öncelikle migrenin sonradan oluşan bir rahatsızlık türü olduğunu bilmekte fayda var. Yediğimiz içtiğimiz bazı besinler, migreni ve migren ataklarını tetikler.

Alkolün vücudumuza olan sayısız zararlarını hepimiz çok iyi biliyoruz, ancak yine de hiçe sayanlar için söylemekte fayda var ki, migrenin en büyük destekleyicilerinden, tetikleyicilerinden bir tanesi de alkoller, alkollü içecekler, şarap türleri ve benzeri.

Ayrıca bunların yanı sıra bazı yağlı ağır yiyecekler, aşırı uykusuzluk aşırı yorgunluk da migreni ve migren ataklarını tetikleyen etmenler arasında yer alırlar.

Migrenin tetikleyicilerini ve uzak durmamız gerekenleri anlattık. Şimdi ise sırada migrene ve migren ataklarına neyin iyi geldiğinden bahsetmekte.

Hepimiz ilk olarak ilaçlara başvuruyoruz, ancak hepimiz de gayet iyi biliyoruz ki ilaçlar bir yanımızı tamir ederken yan etkileri ile diğer yanlarımızı, diğer bölgelerimizi ve diğer organlarımızı da tahrip ediyor, kötü yönde etkiliyor ve çalışma sistemini alt üst ediyor.

Bu yüzden özellikle anneannelerimizin, dedelerimizin sıkça başvurduğu yöntem olan, en güzel en etkili ilaç tabii ki de doğamızda bulunan bitkiler.

İşte migrene iyi gelen bazı bitkiler;

Veba otu,
Gümüşdüğme otu,
Cayenne biberi,
Ginkgo biloba ağacı, migrene iyi gelen doğal şifa kaynaklarıdır.

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir