Nisan ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2023 Nisan ayı filmleri

Genel, Güzellik, Sağlık, Spor & Fitness, Yaşam, Yaşam Tarzı Nis 03, 2023 Yorum Yok

Sinema tutkunlarının her ay heyecanla beklediği yesyeni sinemalar nisan ayının gelmesiyle arama motorlarında süratle araştırılıyor. Her zevke ve her ıslak kümesine hitap eden birçok sinema, bu ay beyazperdede izleyenlerle buluşuyor. Pekala nisan ayında vizyona giren sinemalar nelerdir? İşte 2023 nisan ayının en dikkat çeken sinemaları…

İlkbahar mevsiminin en hoş aylarından biri olan nisan ayıyla birlikte güneşin bütün cömertliğiyle kendisini gösterdiği günlere de kucak açıyoruz. Isınan havaların tesiriyle daha Çok sosyalleştiğimiz nisan ayında eğlenceli bir aktiviteyle siz de kendinize Vakit ayırmak isterseniz vizyondaki birbirinden hoş sineması değerlendirebilirsiniz. Güldürüden drama, aksiyondan animasyona kadar vizyona giren birçok çeşitteki sineması sizler için derledik. Gelin, nisan ayına damga vuracak en yeterli üretimlere Bir arada göz atalım.

2023 NİSAN AYINDA VİZYONA GİREN FİLMLER 

  • HAYALET SUİKASTÇİ

HAYALET SUİKASTÇİ SİNEMA AFİŞİ

VİZYON TARİHİ:  07.04.2023

SÜRE: 88 DAKİKA

TÜR: AKSİYON

Dünyaca Ünlü aktör Bruce Willis’in başrolünde yer aldığı “Hayalet Suikastçi” sineması aksiyon dolu dakikalar geçirmek isteyenler için mükemmel bir üretim. Valmora, liderliğindeki Özel bir askeri operasyon bir casusun zihninin Öbür bir kişinin bedeninde bâtın, ölümcül misyonlar gerçekleştirmesine İmkan tanıyan fütürist mikroçip teknolojisini tasarlar. Ancak bir casus gizli bir misyon sırasında öldürülünce eski seçkin bir asker programa gizlice sızarak hatalıyı bulmak için kuvvetli bir maceraya atılır.

Andy Allo ve Dominic Purcell üzere isimleri de takımında barındıran sinema, demans hastalığına yakalanan Bruce Willis’in rol aldığı nihayet imal olma özelliğine de sahiptir.

  • SİMÜLASYON

SİMÜLASYON SİNEMA AFİŞİ

VİZYON TARİHİ:  07.04.2023

SÜRE: 98 DAKİKA

TÜR: BİLİM KURGU

Yönetmen koltuğunda April Mullen‘ın oturduğu “Simülasyon” isimli imal, Avatar serisinin başrolü Sam Worthington ile Süratli ve Öfkeli serisinin yıldızı Jordana Brewster’ı bir ortaya getiriyor. İnsansı robotlarla karşı karşı verilen kuvvetli çabayı gözler önüne seren imal, birkaç saatliğine değişik bir dünyaya seyahat etmek isteyenlere harika anlar yaşatacak. 7 Nisan’da vizyona girmeye hazırlanan bu imali kesinlikle listenize eklemenizi tavsiye ederiz.

  • ELİF VE ARKADAŞLARI KAPADOKYA

ELİF VE ARKADAŞLARI KAPADOKYA

VİZYON TARİHİ:  28.04.2023

TÜR: ANİMASYON

TRT Çocuk’un en sevilen karakterlerinden biri olan “Elif ve Arkadaşları” Kapadokya macerasıyla beyazperde de izleyenlerle buluşmaya hazırlanıyor. 7’den 70’e herkesin severek izleyeceği yapımda Elif ve arkadaşları başarılı geçen Okul devrinin yorgunluğunu üzerlerinden atmak için İpek Öğretmenleri ile Bir arada Kapadokya seyahatine katılır. 

Elif ve Arkadaşları Kapadokya sineması

Kapadokya’nın eşsiz güzelliklerinde geçen günün akabinde, Kılavuz Leyla’nın ateş başında anlatmış olduğu Peribacalarının efsanesini öğrenen çocuklar, efsaneye nazaran gökyüzünde yaşayan Perişler’den haberdar olurlar. Elif ve arkadaşları bu efsaneden o kadar etkilenir ki bir anda kendilerini bu efsanenin içinde bulurlar. Heyecan, macera ve cümbüşün bir ortada olduğu bu üretime hem siz hem de çocuklarınız bayılacak.

  • ZİNDANLAR VE EJDERHALAR

ZİNDANLAR VE EJDERHALAR SİNEMA

VİZYON TARİHİ:  07.04.2023

SÜRE: 134 DAKİKA

TÜR: AKSİYON

Başrollerinde Regé-Jean Page, Michelle Rodriguez ve Chris Pine’ın yer aldığı “Zindanlar ve Ejderhalar” isimli imal, Ünlü rol yapma oyunu Dungeons & Dragons’un sinema uyarlaması olarak karşımıza çıkıyor. kayıp bir kalıntının peşine düşen bir Küme maceracının kıssasını anlatan sinemanın direktör koltuğunda ise Jonathan Goldstein ve John Francis Daley oturuyor.

Zindanlar ve Ejderhalar sinemasından kareler

Büyüleyici bir hırsız ve bir Küme beklenmedik maceracı, kayıp bir kalıntıyı Geri almak için destansı bir soyguna girişmek ister fakat yanlış beşerlerle Aksi düştüklerinde işler tehlikeli bir hale bürünür. Heyecan dolu dakikalar yaşamak isterseniz kesinlikle bu imale Talih vermelisiniz.

  • SÜPER MARİO KARDEŞLER FİLMİ

SÜPER MARİO KARDEŞLER SİNEMASI

VİZYON TARİHİ:  14.04.2023

SÜRE: 92 DAKİKA

TÜR: ANİMASYON

“Süper Mario” karakterini sevenler için kusursuz bir imal olan “Süper Mario Kardeşler Filmi”, çocuklu ailelerin bayılacağı bir sinema olacak. Direktörlüğünü Michael Jelenic ve Aaron Horvath’ın üstlendiği üretimin konusu ise Brooklyn’li tesisatçılar Mario ve erkek kardeşi Luigi bir anne su borusunu Tamir etmek için yeraltında çalışırken gizemli bir borudan aktarılarak sihirli, yeni bir dünya keşfederler. Ama kardeşler başka niyet Mario, Luigi’yi bulmak için destansı bir maceraya atılmak zorunda kalır.

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir