Çillerden Kurtulma Yolları

Güzellik Ağu 16, 2022 Yorum Yok

Çille özellikle açık tenli kumral ya da kızıla yakın saç tonları olan kadınlar oldukça güzel ve çekici bir hava katıyor. Çilli kadınlar nadir oldukları için kendilerine has bir hava ve karakteristik görüntüye sahip oluyorlar. Ancak ne yazık ki bazı kadınlar bu özelliklerini sevmiyor. Dolayısıyla da bu çillerden kurtulmak istiyor. Sizde onlardan biriyseniz, bu yazımızı dikkatle okumalısınız. Çünkü bu yazımızda çillerin oluşumu ve  nasıl geçebileceği konularında ayrıntılı olarak bahsedeceğiz.

Çillerden Kurtulmak

Çil özellikle yaz aylarında oluşan bir cilt lekelenmesidir. Özellikle T bölgesi yani (burun üzeri alın ve çene kısmı ve yanaklarda ) oluşan küçük dağınık lekelerdir. Bu lekeler güneş ışınlarına karşı cildin geliştirdiği bir reflekstir. Çiller genel de açık tenli kadınlarda ve genç kızlarda meydana gelir. Bu çilleri fondöten gibi içinde kimyasal maddelerle kapatmaya çalışmak ise cilde daha çok zarar verdiği gibi uzun vadede kalıcı lekeler bırakabilir. Bu nedenlerden kaynaklı olarak cildinizde ki çillerden doğal yollarla kurtulmaya çalışmalısınız.

 Çillerden kurtulmak için 15 gün boyunca cildinize taze siyah üzüm uygulaya bilirsiniz. Sabah ve akşam olmak üzere çillerin azaldığını sizde göreceksiniz. Daha kalıcı bir formül ise çil maskesi 1 yemek kaşığı bal, 5 dal maydanoz ve yarım limonu mutfak robotu yardımı ile aynı kab içinde macun haline getirerek cildinize uygulayın. Haftada bir kez yapmanız yeterli olacaktır.

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir