Aşk-ı Memnu’nun Süleyman Efendi’si Rana Cabbar’dan kötü haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Genel, Güzellik, Sağlık, Spor & Fitness, Yaşam, Yaşam Tarzı Nis 07, 2023 Yorum Yok

Türk televizyonlarının en dikkat çeken üretimlerinden biri olarak hafızalara kazınan Aşk-ı Memnu’da “Süleyman Efendi” karakterini oynayan Rana Cabbar, ağır bakıma kaldırıldı.

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in yer aldığı bir periyodun efsane dizisi ‘Aşk-ı Memnu’da oynadığı “Süleyman Efendi” karakteriyle milyonların sevgisini kazanan Rana Cabbar’dan hayranlarını endişelendiren bir haber geldi. 

Rana Cabbar

“İLGİYE ALAKAYA VE BAKIMA MUHTAÇLIĞI VAR”

Oyuncu Metin Yıldız, toplumsal medya hesabından paylaşımda bulunarak usta oyuncunun hastaneye kaldırıldığını duyurdu. Taksim Birinci Yardım Hastanesi’nde tedavi altına alınan 78 yaşındaki Cabbar’ın refakatçiliğini üstlenen Yıldız, mevzuyla ilgili bir görüntü çekerek şu sözleri kullandı:

“Değerli oyuncumuz, Aka üstat Rana Cabbar hastalanıyor ve durumu kritik bir halde Taksim Birinci Yardım Hastanesine getiriliyor. Hekimiyle konuştum şu Lahza durumu yeterli. Geldiğinden daha güzel… Denetim altında. İlgiye, alakaya, aranıp sorulmaya, bakıma gereksinimi var. İlgileniyoruz. Kamuoyuyla paylaşmak istedim. Teşekkür ederim.”

Rana Cabbar ağır bakıma kaldırıldı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ:

“Adım Farah” setinde eğlenceli anlar! Engin Akyürek o sahneyi…

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir